Chief Commercial Officer

Jij bent de ervaren Chief Commercial Officer die met enthousiasme en sterke commerciële drive het team van DigitalWorks komt versterken. Op basis van inhoud en persoonlijkheid weet je op alle niveaus maar met name op strategisch en C-level niveau deuren te openen en als deskundig gesprekspartner DigitalWorks te vertegenwoordigen. Je maakt hierbij gebruik van je uitgebreide kennis en ervaring binnen het digitale domein.

Functie en verantwoordelijkheid

Het is een functie waarin je je eigen koers bepaalt en de strategische uitdagingen van de opdrachtgever omzet naar oplossingen die passen in de dienstverlening van DigitalWorks. Daarbij ben je eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. Opdrachtgevers en collega’s zien jou als een betrouwbare gesprekspartner en waarderen je om je professionaliteit, vasthoudendheid en gedrevenheid.

 • Je beschikt over een HBO denk- en werkniveau in een commerciële richting;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële functie bij een digital advies- of consultancybureau;
 • Kennis en ervaring op het gebied van digital marketing is vereist;
 • Breed netwerk in B2C en/of B2B is een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je beschikt over een sterke commerciële instelling, waaronder uitstekende onderhandel- & presentatie vaardigheden en je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden en het vermogen jouw communicatie aan te passen naar je omgeving;
 • Je bent ondernemend en assertief en je werkt zowel klant- als resultaatgericht, met een uitgesproken oog voor kwaliteit. En je bent een echte team-player die snel in staat is om een commercieel netwerk uit te bouwen.

 

Wij bieden

 • Een concurrerend salaris passend bij jouw ervaring, kennis en vaardigheden;
 • Aantrekkelijke bonus regeling;
 • Laptop en telefoon;
 • Opleidingsmogelijkheden, jouw persoonlijke groei is de basis voor ons succes.
 

Wie zijn wij

DigitalWorks houdt zich bezig met uitdagende digitale vraagstukken en digitale transities. Onze digital professionals bedenken en realiseren strategieën die de business van onze opdrachtgevers helpen groeien. Omdat wij weten hoe organisaties het nóg beter kunnen doen.

Formuleren van heldere digitale strategieën. Interpreteren van reeds verzamelde data. Verbeteren van websites en mijn-omgevingen. Het brengen van meer kennis van digital marketing in hun organisatie. Meer uit hun digital mediabudget kunnen halen. Oftewel: de échte omslag naar een digitale organisatie kunnen maken.

Heb jij interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via ikwerkgraag@digitalworks.nl.

Interesse?
Niels belt je graag over deze vacature

We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en bevelen DigitalWorks dan ook zeker aan als digital marketing partner.

digitalworks-young-capital-logo

Margriet de Kroon

YoungCapital

Met wie ga jij samenwerken