Over DigitalWorks

DigitalWorks is hét digital consultancy bureau dat jouw organisatie verder helpt met de digitale transitie. Met meer dan 10 jaren aan ervaring zorgen wij ervoor dat jouw huidige digitale strategie en digitale IQ naar een hoger niveau worden getild.

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?

Onze werkwijze

Wij werken volgens het concept van Consultancy as a Service. Dit houdt in dat al onze diensten beschikbaar zijn als een service. Per maand kijken we naar de hoogste prioriteiten en kunnen we de pakketten flexibel invullen. 

Het creëren van een stevig digitaal fundament is in onze ogen de basis voor een digitale strategie op langere termijn. Voor DigitalWorks is een check op het digitale fundament daarom altijd de eerste stap. Dit betekent dat onze multidisciplinaire consultants samen met jou gaan bespreken wat je wil bereiken en wat we daarvoor nodig hebben. 

Met deze informatie werken we aan een digitale strategie die we daarna ook samen implementeren. Denk hierbij aan het juist collecteren en combineren van online data, het inrichten van online marketing kanalen en het opzetten van marketing automation. Elke maand bespreken we de actiepunten aan de hand van de nieuw verkregen data en creëren we inzichten voor optimalisaties. Met deze verkregen inzichten in data en traffic is het daarna mogelijk om de strategische keuzes voor optimalisatie goed te onderbouwen. Kortom, met het gebruik van data, traffic en optimalisatie kunnen we een goed fundament opbouwen waar je als organisatie nog jarenlang op verder kunt bouwen. 

Uiteindelijk is het doel om het digitale IQ binnen jouw organisatie te verhogen. Onze consultants delen alle relevante kennis met jouw medewerkers. Dit helpt om in de toekomst te blijven groeien en wij zijn er van overtuigd dat je met de juiste kennis daarna ook zelfstandig aan de slag kunt gaan. Het overbrengen van deze relevante kennis doen wij het liefst door te werken op locatie. Zo leren wij de organisatie en jouw medewerkers goed kennen en kunnen wij ook meteen onze kennis met de medewerkers delen.

Waarom kiezen voor DigitalWorks

Maatwerk opdrachten

Heb je een ander complex vraagstuk liggen, een interim opdracht voor ons of tijdelijk extra expertise nodig binnen jouw marketingteam? Ook daar kunnen we je bij helpen en extra ondersteuning bieden. Naast ons Digital Marketing as a Service concept doen wij ook regelmatig maatwerk opdrachten voor onze klanten.  Neem contact met ons op en wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Ben je ook toe aan de volgende digitale stap binnen jouw organisatie en ben je benieuwd wat wij daarin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

digitalworks-belt-terug

DigitalWorks belt je graag terug.

Maatwerk projecten

Heb je een ander complex digitaal vraagstuk liggen, een interim opdracht of is er tijdelijk extra expertise nodig binnen jouw marketingteam? Ook daar kunnen we je bij helpen en extra ondersteuning bieden. Naast ons Consultancy as a Service concept voeren wij ook maatwerk consultancy uit voor onze opdrachtgevers. Neem contact met ons op en wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Case: Digital Recruitment

Alle marketingdiensten beschikbaar als service. Je betaalt een vast bedrag per maand en elke maand kijken we welke kanalen aandacht vereisen en waar optimalisatie nodig is. Zo zorgen we samen voor het maximale rendement.

Digital Recruitment

Campagne management, Strategie

We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en bevelen DigitalWorks dan ook zeker aan als digital marketing partner.

digitalworks-young-capital-logo

Margriet de Kroon

YoungCapital

Met wie wij verder samenwerken