Consultancy as a Service

Consultancy as a Service is een concept dat aansluit op de behoeften van jouw organisatie op het gebied van digital marketing en strategie. Net als andere "as-a-service" -modellen, stelt Consultancy as a Service jou in staat om tijdelijk expertise in huis te halen die past bij vrijwel elk budget, tijdsbestek en de business doelstellingen. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per maand voor een bepaalde periode. Je krijgt de beschikking over een team van multidisciplinaire consultants. Het voordeel hiervan is dat je (tijdelijk) jouw marketingafdeling kan aanvullen met ruim ervaren digital specialisten en strategen om zo enerzijds te versnellen op digitaal vlak en anderzijds nieuwe kennis in de organisatie kunt brengen.

Hoe werkt Consultancy as a Service?

Wil jij de volgende stap zetten met de verdere digitalisering van jouw organisatie? Consultancy as a Service is dan de dienstverlening die bij jou past. Al onze diensten zijn beschikbaar als een service en flexibel in te richten. Hierdoor sluiten onze diensten aan op de behoeften en doelstellingen van jouw organisatie.

Maandelijks bepalen we gezamenlijk de prioriteiten en werkzaamheden aan de hand van de opgestelde strategie en daarbij behorende doelstellingen, de verzamelde data en interne wensen. Wij adviseren bij het maken van de juiste strategische keuzes en vervolgstappen, zorgen voor een goed digitaal fundament waar je jaren op verder kunt bouwen, dragen relevante kennis over aan jouw medewerkers en helpen om de opgebouwde en nieuw verzamelde data te gebruiken voor een langere termijn.

Hulp nodig bij de operatie? Wij ondersteunen regelmatig marketing teams als er extra expertise en handjes nodig zijn. Onze multidisciplinaire consultants hebben ruime ervaring in digital marketing, data en techniek. 

Met Consultancy as a Service betaal je een vast bedrag per maand, en zit je dus niet vast aan een bepaalde dienst. Er is altijd ruimte voor nieuwe ontwikkelingen waar onze multidisciplinaire consultants graag in adviseren. Bekijk hier welk pakket het beste bij de behoeften van jouw organisatie aansluit.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is gericht op het verhogen van het digitale IQ binnen jouw organisatie. Naast het geven van advies en (deels) verzorgen van de operatie, dragen wij onze kennis over aan jouw medewerkers. Hoe wij dit doen? Door zoveel mogelijk op locatie te werken. 

 

digitalworks-belt-terug

Heb jij een hulpvraag?
Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Case: GroenLeven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer mattis nulla purus, id gravida nisl sollicitudin ut. Phasellus quis sapien mi. Cras enim libero, placerat sit amet enim sit amet.

GroenLeven

Campagne management, Strategie

We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en bevelen DigitalWorks dan ook zeker aan als digital marketing partner.

digitalworks-young-capital-logo

Margriet de Kroon

YoungCapital

Met wie wij verder samenwerken